Cuneyt Ozdas Forum
Cuneyt Ozdas Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 English - General
 Software Support
 quailty problem with texporter
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

qwerty4030
Starting Member

1 Posts

Posted - 24/08/2005 :  04:38:53  Show Profile
ok i mapped my object and set the image size to 512x512. and when i render the uvm map it bad quality like so:
http://img393.imageshack.us/img393/8710/104xk.jpg
when my friends is also better quality, but the same size. like this
http://i4.photobucket.com/albums/y115/RogueThreat/Weapons/preview.jpg
is that suposed to be like this, or am i doing something wrong?
max 7 sp1, v3.4.6.6

nvm i fixed it. you render the image at 4096x4096 and then open the bmp in photoshopa and resize it to 512 or 1024. photoshop auto smooths it makes it have AA.
http://img380.imageshack.us/my.php?image=32432bh.png
simple and easy.

Edited by - qwerty4030 on 24/08/2005 07:24:39

Admin
Forum Admin

Turkey
649 Posts

Posted - 24/08/2005 :  12:12:40  Show Profile  Visit Admin's Homepage
Hi,
texporter is designed to create a "template" image using which you can paint our own texture. Therefore the it lacks the AA and such.

The way I'd suggest you to have some AA would be the same as you discovered already: prepare he texture in higher size and downsample. Looks like you friend did the same thing: edges are smooth.

Cheers

/Cuneyt
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Cuneyt Ozdas Forum © 2000 - 2003 Cuneyt Ozdas Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000