Cuneyt Ozdas Forum
Cuneyt Ozdas Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 English - General
 Software Support
 need help with textporter installation
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

karinka
Starting Member

3 Posts

Posted - 09/08/2003 :  04:38:31  Show Profile
i have max5 and i downloaded the textporter for max5. I unzipped the files copied them into 3dmax5. Opened max and went to Utilities panel, clicked More... and I do not see the textporter in there?!
karinka

Admin
Forum Admin

Turkey
649 Posts

Posted - 09/08/2003 :  05:27:22  Show Profile  Visit Admin's Homepage
are you sure that texporter.dlo is under "/plugin" folder of max?

/Cuneyt
Go to Top of Page

karinka
Starting Member

3 Posts

Posted - 09/08/2003 :  16:55:50  Show Profile
yes
Go to Top of Page

mazdaspeed666
Starting Member

2 Posts

Posted - 11/08/2003 :  19:11:28  Show Profile
Hi, I am a nOOb at 3dmax and I am also having the same problem, I have copied the Texporter3.dlu to the plugins directory but i cant find Texporter or a texture mapping selection.

Is this the right panel where texture mapping should be?
I am rippin my hair out trying to suss this out

Edited by - mazdaspeed666 on 11/08/2003 19:13:30
Go to Top of Page

karinka
Starting Member

3 Posts

Posted - 11/08/2003 :  20:05:14  Show Profile
Ehee:) Restart your computer after copying the files! I did and it worked. And you will find textporter under Utilities panel, click More...>Textporter


LoL such a simple thing how could I forget
Go to Top of Page

mazdaspeed666
Starting Member

2 Posts

Posted - 11/08/2003 :  20:36:11  Show Profile
yeah i jst figured that i have restarted OS and found texporter were it should be. man this thing is gonna make life soooooo much easyer
Go to Top of Page

Admin
Forum Admin

Turkey
649 Posts

Posted - 11/08/2003 :  20:39:56  Show Profile  Visit Admin's Homepage
well,
karinka:
normally you don't need to re-start your computer. re-starting MAX should suffice... Maybe in your case there was a max process hug in the memory though I'm not sure how that should cause the problem you face...

mazdaspeed666:
the picture you attach is not visible to us since it's link points to your h: drive (file:///h:/utils.bmp)

/Cuneyt
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Cuneyt Ozdas Forum © 2000 - 2003 Cuneyt Ozdas Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000